KOKKENS GOURMET’S JULEMENUER
JULEPLATTE 1
Karrysild med løg og kapers
Frisk rødspættefilet med rørt remoulade og citron
Flæskesteg m. rødkål, agurkesalat og sveske
Æg og hånpillet rejer m. dildmayonnaise og citron
Roastbeef med rørt remoulade
Hjemmelavet postej med bacon
Fransk brie m. druer og honningristede nødder
Pris pr. kuvert 188,-
JULEPLATTE 2
Æble timian sild med løg og kapers
Varmrøget laks med lime dressing og asparges
Skaldyr salat med asparges og dild creme
Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
Svinemørbrad med bløde løg og champignon á la creme
Hønsesalat med bacon og svampe
Vesterhavsost med oliven
Pris pr. kuvert 198,-
JULEBUFFET 1
Karrysild m. æg, løg og kapers
Leverpostej m. champignoner, bacon og rødbeder
Frisk rødspættefilet m. remoulade og citron
Flæskesteg m. rødkål, surt og appelsiner
Hønsesalat m. bacon
Æg og rejer m. dild mayonnaise
Frikadeller m. kartoffelsalat
Ris á la mande m. kirsebærsauce
Pris pr. kuvert 219,- Min. 6 kuverter
JULEBUFFET 2
Karrysild m. æg, løg og kapers
Kryddersild m. æg, løg og kapers
Graved laks m. rævedressing
Frisk rødspættefilet m. remoulade og citron
Rejer m. dild mayonnaise og citron
Flæskesteg m. rødkål, surt og appelsiner
Roastbeef m. remoulade, ristede løg og peberrod
Glaseret skinke med grønlangkål og sennep
Pris pr. kuvert 249,- Min. 6 kuverter
Eventuelle tilvalg til julemenu
Brød, smør, fedt samt kiks til ost
Pr. kuvert kr. 25,-
Frisk rødkålssalat m. appelsiner og nødder (min. 6 kuverter)
Pr. kuvert kr. 29,-
Røget ål med røræg og purløg
Pr. kuvert kr. 60,-
Marineret sild m. løg og kapers
Pr. kuvert kr. 20,-
Ferskrøget laks m. røræg, asparges og dild
Pr. kuvert kr. 40,-
Tarteletter m. høns i asparges (1 stk.)
Pr. kuvert kr. 25,-
Hønsesalat m. bacon og ananas
Pr. kuvert kr. 30,-
Leverpostej m. champignoner, bacon og rødbeder
Pr. kuvert kr. 25,-
Sylte med grov sennep og rødbeder
Pr. kuvert kr. 25,-
Ris á la mande m. kirsebærsauce
Pr. kuvert kr. 39,-
Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk