Penne pasta med kalkun og rodfrugte creme
Oksekød i karry med ris
Tartelet med høns i asparges
Krebinet med pomme saute og paprika sauce
Tortillas med mango og kylling
Salater
Blandede salater med lækkert tilbehør, dressinger m.m.
3-4 pålæg eller delikateser hver dag
Skinke med italiensk salat-tunsalat-fennikel pølse-dylægens natmad-ost
Hønsesalat-æg og krydder sild-roastbeef-pate med surt-ost
Kamsteg med rødkål-crabcut salat-spegepølse-postej med bacon
Røget filet, rullepølse med karry salat, æg og rejer, oksebryst
Ægge salat, hakkebøf med surt, Milano pølse med parmensan, peber pate
Ugens brød
Kernesund rugbrød og Durum brød
Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk