Selskab og totalarrangementer

Festlokale i København

Hos Kokkens Gourmet i København, kan du lejre stilfulde festlokaler. Festlokalerne ligger tæt på Østre Gasværk, og der er grøn udsigt fra festlokalet. Er du på udkig efter et festlokale i København, kan du kigge forbi Kokkens Gourmet, vi fremviser gerne festlokalerne inden du lejer dem. Vi ligger i København Ø, og der er ikke langt fra Svanemøllen Station hen til os.

Lokaler til fest i København

Lokalerne til fest ligger centralt i København Ø, og det er nemt at komme til festlokalerne med offentlig transport. Der er smuk udsigt fra festlokalerne, som har plads til 90 siddende gæster. Leder du efter lokaler til fest, hvor der skal danses, kan der være op til 250 personer i festlokalet. Vi garanterer et smukt op pyntet festlokale, hvis du holder fest i vores festlokaler. Du kan også leje lokaler til fest, hvis i færre end 100 personer. Vil du leje lokaler til fest inklusive middag, har vi et minimumskrav på 40 kuverter. Ring til Kokkens Gourmet, når du mangler lokaler til fest – vi kan sikkert hjælpe!

Selskabslokaler i København

Kokkens Gourmet har smukke selskabslokaler, som kan rumme op til 250 personer, hvis der skal danses. Selskabslokalet ligger på Østerbro i København og har en smuk udsigt både ude og inde. Selskabslokalet er herskabeligt, og opdækningen er altid med 5-armede lysestager! De selskabslokaler vi lejer ud i København er smukke og hyggelige, vi har rigtig god service, og altid veltilberedt mad. Lej et selskabslokale hos Kokkens Gourmet, hvis du vil have en succesfuld fest – vi ligger i smukke omgivelser på Østerbro i København.

Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk