Reception

MAD UD AF HUSET

Reception

 

Små lækre appetizers der er velegnet til det stående arrangement

 

Vi foreslår at man vælger min. 5-6 enheder, hvorved 8-10 enheder fylder for et fuldt måltid.

 

Alt godt fra havet

 

Røget lakse roulade på sprød bund med grøn asparges

Reje toast med chili, ingefær og stenbidderrogn

Lakse tatar i skål med kapers og æble

Timbale af hellefisk og krydderurter

Spyd af rejer i pesto marinade

Blinis med skaldyrs salat

Vol au vent med ørredrogn, creme fraiche og løg

Croissant med fyld af rørt tun og lime creme

Tærter

 

Fjerkræ

 

Terinne af unghane med safran creme

Croutons af foi grass med tranebær og granatæble

Croissant med hønsesalat

kyllinge spyd i asiatisk marinade

Pomme røsti med inderfilet og pesto

Kalkun roulade med kapers creme

Frikadeller med gulerod og urter

Spicy kyllinge winger

Tærter

 

Okse og svin

 

Parmaskinke med melon og kiks

Breasola og pesto på grillet piment

Frikadelle af okse med krydderurter og tzatiki

Frikadelle af svinekød med kartoffel creme

Cocktail pølser i bacon svøb

Carspacio af okse inderlår med oliven olie, oliven og parmensan

Vitello tunato (kalv med tun creme)

Helstegt kalve roulade med nødder, kokos og karry creme

 

Ost, grønt og sødt

 

Ostebjælker og druer(vælg imellem tørost, rødkit, hvidskimmel og blå skimmel)

Vegetar tærte

3 slags grøntsags stænger

Chokobits ala kokkens gourmet

Fyldte kugler med jordbær creme

Kransekage

Jordbær i chokolade

 

 

Pris for 5 enheder kr. 138,00 Derefter kr. 35,00 pr. enhed

 

Der anrettes på porcelæn, sølvfade eller embalage.

Ved ønske om assistance i form af tjener og kok skriv til kok@kokkensgourmet.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk