Frokost

MAD UD AF HUSET

Stort udvalg af lækkert og højtbelagt smørrebrød til hverdag og fest.

 

 

Smørrebrød

 

 

Frisk torskerogn med rørt remoulade

 

30,-

Frisk torskerogn med rejer og grønne asparges

 

30,-

Røget makrel med purløgs creme

 

30,-

Hj. fiskefrikadelle med rørt remoulade

 

30,-

Smørstegt fiskefilet med rørt remoulade

 

30,-

Oksebryst med pickles og peberrod

 

30,-

Peber pate med sprødstegt parmaskinke

 

30,-

Æg med rejer og asparges

 

30,-

Æg med bacon og karry creme

 

30,-

Ægge salat med kryddersild

 

30,-

Kartoffel med løg og kapers creme

 

30,-

Kyllingbryst med bacon og karry creme

 

30,-

Kyllingbryst med karse creme

 

30,-

Skinke med Italiensk salat

 

30,-

Hj. Skinkesalat

 

30,-

Roastbeef med rørt remoulade

 

30,-

Roastbeef og kartoffelsalat

 

30,-

Hønsesalat med bacon og champignon

 

30,-

Røget filet med purløg og røræg

 

30,-

Rullepølse med løg, karrysalat og sky

 

30,-

Milano pølse med parmensan og grillet piment

 

30,-

Fløde postej med bacon og champignons

 

30,-

Dyrlægens natmad med saltkød, sky og løg

 

30,-

Flæskesteg med hj. rødkål og surt

 

30,-

Frikadelle med hj. rødkål og surt

 

30,-

Frikadelle med kartoffelsalat og purløg

 

30,-

 

 

 

Ostemad på hvidt brød

 

26,-

Gamle Ole på hvidt brød

 

26,-

Fransk brie på hvidt brød

 

26,-

Cremet Gorgonzola på ristet rugbrøf

 

26,-

 

 

 

Gammeldags modnet sild

 

 

Kryddersild og marineret sild

 

24,-

Karrysild, æblesild, porresild, sennepsild, lakserøget sild

 

24,-

 

 

 

Ekstra vaganca

 

 

Hakkebøf af 12% okse med saute af løg og svampe med spejlæg på

 

40,-

Roastbeef af inderlår med saute af løg og drueagurk med spejlæg på

 

40,-

Røget og kogt skinke med cremet emmenthaler og spejlæg

 

40,-

Svinemørbrad bøffer med løgkompot og surt

 

40,-

Svinemørbrad bøffer med champignons ala creme

 

40,-

Smørstegt fiskefilet med tiger rejer og grønne asparges

 

45,-

Stor rejemad med rørt mayonaise, grønne asparges og stenbidderrogn

 

45,-

Røget ål med røreæg og purløg

 

60,-

Røget norsk laks med røreæg, lime creme og grønne asparges

 

60,-

Dampet laks på sprødt franskbrød med kapers og mango

 

60,-

Tatar af kalve inderlår med det hele

 

65,-

Pariserbøf af 12 % hak okse med pickles,peberrod,løg, kapers, rødbede og blomme

 

75,-

Gourmet skud af dampet laks og smørstegt rødspætte med det hele

 

75,-

 

Sandwich eller Bagels

Alle vores sandwich laves i lækker langtidshævet bolle med hjemmelavet pålæg og frisk rørt dressing

 

 

Kylling og sprødstegt parma skinke

 

45,-

Kylling med rød pesto og frisk mozzarella

 

45,-

Flæskesteg med hj. rødkål og agurksalat

 

45,-

Frikadelle med hj. kartoffel salat

 

45,-

Roastbeef af inderlår med hj. remoulade og stegte løg

 

45,-

Æg og tun med rørt mayonnaise

 

45,-

Æg og bacon med karry creme

 

45,-

Skinke og ost med Dijon creme

 

45,-

Hj. Tunsalat

 

45,-

Vegetar sandwich

 

45,-

 

 

Gourmet platter

Vi tilbyder lækkert og hjemmelavet pålæg og delikateser på porcelæn eller emballage.

 

Vælg selv dit udvalg til platterne, kun fantasien sætter grænser

1. Roastbbeef, hønsesalat, æg og rejer, karry sild, ost

Platte med 5 enheder kr. 98,00 pr. stk. inkl. hj. bagt brød og smør

2. Røget laks med røreæg, kylling og pesto, parmaskinke og melon, lun fiskefilet, lun frikadelle, ost

Platte med 7 enheder kr. 138,00 pr. stk inkl. hj. bagt brød og smør

 

 

Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk