Scampi på sprøde salater med hvidløgs creme
Pocheret laks på fennikel salat og safran creme
Sprødstegt røsti med gratineret tomat
Pastasalat med ramsløg, chili og mango
Nye kartofler med urter og Dijon marinade
Kylling inderfilet med chili, kokos på røsti bund
Rød oksesteg med tomatiseret béarnaise sauce
Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert
Røget lakseroulade med asparges
Rejer i pesto marinade på lime og salat
Kalv med med hummer creme og glacerede rødløg
Spinatsalat med æg, croutoner og kapers sauce
Grøne bønner med feta, semisoltørred tomat og oliven duxel
Langtidsbagt lamme culotte i egen sauce.
Kylling I svøb af emmenthaler og piment
Hjemmebagt brød og smør og valgfri dessert
Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00
Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00
Skaldyrs salat i citrus marinade på bund af sprøde salater
Sesam bagt norsk laks med cous cous salat
Vitello tonato ala siciciliano, af tyndtskåret kalvekød med tun og kapers sauce
Romainesalat med unghane, sprød stegt parmaskinke og cæsar dressing
Stegt Perlehøne bryst med oliventapenade og persille
Helstegt ungkvægs filet med cremet flødekartofler og rodfrugte saute
Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert
Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00
Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00
Gourmet humus med trøffel og lime
Krebs på asparges salat med ørred creme
Røget laks på mozzarella og mango bund
Pinjekerne salat med bacon og cherry tomat
Radise og kartoffel salat med edamame bønner
Tomat marineret kalkun med cremet svampe sauce og fennikel saute
Tærte med sprødstegt parmaskinke og rodfrugter
Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert
Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00
Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00
Rå marineret laks med lime, ingefær og stjerne anis
Pasta salat romano med hvidløg, tomat og kerner
Råmarineret oksefilet med trøffel, revet reggiano og basilikum
3 Italienske special pølser med pestoer
Prima Donna og Talleggio oste med oliven og anti pasta
Tomatsalat med frisk mozzarella, ruccola og pesto
Kartoffel tapas med artiskok creme
Peber pate provencial med sprød bacon og østershatte
Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert
Pr. kuvert ved egen afhentning kr.2888,00
Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00
Konge rejer med sur sød sauce og hvidløgs mayonaise
Hellefiske roulade på sprød salat
Kylling terrin med hindbær og spinat
Feta salat med grillet aubergine, piment og oliven
Salt stegte nye petit kartofler i urtecreme
Bagt svinemørbrød med oste creme og løg saute
Pesto stegt kalve culotte med cremet hvidløgs og kartoffel gratin
Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert
Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00
Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00
Braisseret filet af laks på citrus frugter og sprøde salater
Parma skinke rullet med mandel pure og asparges
Plukket tun i pastasalat med purløg og mascarpone creme
Insalate speciale italiana, med modne tomater, æg, kapers og eddike marinade
Tapas af kalv på kartoffel bund
Sicilianske hakkebøffer i kraftig tomatsauce.
Lamme culotte med aubergine saute og hvidløgs confit
Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert
Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00
Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00
Varmrøget laks på rødbede salat
Avocado salat med rejer, bær og appelsin dressing
Bacon tærte med baby karrot og spinat
Broccoli salat med hindbær creme og nødder
Tapas timbale med pepperoni
Dampet rødspætte på bund af cremet safran sauce
Okse culotte med svampe saute og marsala sauce
Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert
Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00
Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00
Valgfrie desserter til buffet 1-8
Chokoladekage med vanilje is og frugt
Banan kage med jordbær is og bær
Æbletærte med crème fraiche og mango couli
Dessertfad med 3 slags chokolade dessert
Marcel kage med appelsin mousse og jordbær couli
Pandekager med is, bær og frugt sauce
Tira mi su traditional
Jorbær Tira mi su
Din egen favoret-spørg kokken.
Laksecarpaccio med trøffelolie og hindbær
Funghetto timbale med skaldyr og granatæble
Cæcarsalat med ristet parmaskinke og parmesan
Vitello Tonnato, rosastegt kalvekød med tunsauce
Roulade af perlehøne, serveret med kold salat af torvets grøntsager marineret i urter
Kalvesteg surf and turf, serveret med scampie, sesamristede kartofler og skaldyrs sauce
Lamme culotte stegt I portvin, hvidløg og lime dertil gratineret tomat brød
Div. Italienske oste og Chokolade-valnøddetærte med bærcoulis
Hjemmebagt brød og smør
Råmarineret laks med basilikum, parmensan flager og lime
Tomatsalat med frisk mozzarella, oliven og pesto
Terrin af skaldyr på bund af sprøde asparges og citrus creme
Pastasalat med piment, soltørred tomat og pinjekerner
Rosmarin stegt Kalve culotte med Balsamico sauce
Kyllingebryst i svøb af parmaskinke og salvie dertil sesam stegt nye kartoffler
Svinemørbrad med fyld af urteduxel samt saute af funghetto
Div. Italienske oste eller Tira mi su
Hjemmebagt brød og smør
Pesto marineret skaldyrsalat på bund af sprøde salater?
Pinjekernesalat med bøffel ost og oliven tapanade
Timbale af sværdfisk med asparges og lakserogns crème
Pastasalat med krydderurter stegte nødder og svampe
Helstegt oksefilet napperet med hvidløg dertil rosmarin sauce?
Grill stegt kyllingebryst med revet lime og ost dertil timian stegt kartoffel
Svinemedaljon farseret med semisoltørrede tomat på bund af rodfrugte saute
Dessert?Div. Italienske oste eller Chokoladekage med is
Hjemmebagt brød og smør
Mangosalat med rejer og krebs dertil stænk af lime creme
Terrin af unghane på bund af sprøde salater og pesto
Hellefiske timbale med safran sauce og grønne sprøde asparges
Helstegt oksefilet napperet med rød pesto dertil rosmarin stegte nye kartoffler
Grillet inderfilet af kylling med gratineret bøffelost og piment
Svampefarseret svinemørbrad med saute af rodfrugter og balsamico sauce
Chokolade kage, hjemmerørt is, hindbær coulis, eksotiske frugter, appelsin mousse
Hjemmebagt brød og smør
Perlehøne terrin med stænk af safran og sprøde hvide asparges
Citron marineret krebs og rejer i salat med Dijon creme
Foigrass på bund af syltet pære og tranebær kompot
Grillet andebryst med saute af abrikos og svampe dertil rosmarin sky
Helstegt Kalvefilet med Pomme Anna og rodfrugter
Rødtunge roulade med hummersauce
Marcel kage med hjemmerørt is og frugt
Hjemmebagt brød og smør
Timbale af tigerrejer med estragon og lime på bund af semisoltørrede tomat
Skiver af hindbær marineret andebryst med foigrass crouton
Røget hellefiske roulade med fyld af creme bonjour og sprøde grønne asparges
Grillet oksemørbrad med nye kartofler og rødvins sauce
Svampe farseret perlehønebryst med endive og mange tout
Provence stegt laks med jordskokke sauce
Æbletærte med creme fraiche og hjemmerørt is
Hjemmebagt brød og smør
Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk