Ugens menu

FROKOSTORDNING

Ugens Menu

 

Ugens lune retter

Penne pasta med kalkun og rodfrugte creme

Oksekød i karry med ris

Tartelet med høns i asparges

Krebinet med pomme saute og paprika sauce

Tortillas med mango og kylling

 

 

Salater

Blandede salater med lækkert tilbehør, dressinger m.m.

 

3-4 pålæg eller delikateser hver dag

Skinke med italiensk salat-tunsalat-fennikel pølse-dylægens natmad-ost

Hønsesalat-æg og krydder sild-roastbeef-pate med surt-ost

Kamsteg med rødkål-crabcut salat-spegepølse-postej med bacon

Røget filet, rullepølse med karry salat, æg og rejer, oksebryst

Ægge salat, hakkebøf med surt, Milano pølse med parmensan, peber pate

 

Ugens brød

Kernesund rugbrød og Durum brød

Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk